Tejp extensions

Tejpextensions sveper över Sverige med storm med sina små  skonsamma fästen och fantastiska resultat..

Tekniken som används med tejpextensions är en av få löshårs metoder där man kan sätta in mycket löshår även högre upp på huvudet med utan att det syns markant eller sliter på håret.  Metoden ärmycket skonsam och kan även användas av personer med alopecia med fläckvis håravfall och är även en bra hårersättning för de som gått igenom en strålningsbehandling mot cancer i väntan på att håret ska växa ut.

Metoden består av två tunna tejplöshårs slingor/remsor med det egna håret sittandes emellan, löshåret sitter fast på ett tunt och fint fäste. Ett skonsamt och snabbt sätt att göra en färg effekt med färgslingor istället för att använda kemikalier..  Tejp passar ypperligt för hårutfyllnad/förtjockning eller förlängning.
TIPS! Tejpextensions och  Hairtalk metoden passar ypperligt att fylla ut sidorna med bara några bitar på sitt hår om man upplever håret tunt mot ansiktet.

Hairtalk  & Tape extensions är en fantastisk metod för dig med tunt hår-skandinaviskt hår som behöver bli tjockare eller längre. Fästena är mycket bekväma och känns inte alls för den som klappar/stryker på ditt hår. Metoden kräver noggrann skötsel samt regelbundna återbesök med ca 6-10 veckors mellanrum för att metoden skall hålla och vara skonsam.  Följer du våra skötselråd & rekommendationer så är detta en ut av de skonsammaste metoderna på marknaden idag. Ditt hår växer långt medan håret sitter i utan något slitage.

En hårförlängning med tejp hår tar ca 1,5-2 timmar att göra, beroende på mängden hår, och håller i upp tom 1 år med återbesök/uppflyttning/utbyte av eventuellt slitna slingor (med 6-10 veckors mellanrum) Hur ofta du behöver komma beror på hur ditt eget hår är i skick, växtcykel och självklart hur du sköter hårförlängningen.

Varför rekommenderar vi tejp och till vilka kundtyper?
  • Tejp är hittills den mest skonsamma  hårförlängnings metod vi stött på genom åren.
  • Håret som vi använder är 100% äkta, trasselfritt remy hår (fjällskikten är intakta och ligger åt samma håll).
  • Metoden är så pass skonsam att den passar alla hår typer. Även de mest tunnhåriga, hår med lättare alopecia och för dig som har strålningsbehandlats för cancer och håret är på väg ut.
  • Tejp förlängning sitter fast i håret mellan 6-10 veckor beroende på hur ditt eget hår ser ut i kvalite, täthet på hårsäckar, hårväxt cykel samt hur du sköter förlängningen
  • Tejpextensions kan återanvändas mellan minst tre gånger men vi har flera kunder som har återanvänt sitt hår flera gånger än så. Räkna med en hållbarhet på 6-12 månader.
  • Tejp extensions går snabbt att sätta i och du slipper sitta i flera timmar på salongen. Även om det är trevligt 😉
  • Tejp Metoden ger fantastiska färgblandningar och man kan förändra ett helt hår av att bara sätta in olika sammansättningar av färger i löshåret. Stråna blandar ihop sig väl och tejpslingorna sprider ut sig på ett naturligt sätt utan att lägga sig i slingor som många andra metoder gör.  Självklart kan man även sätta en förlängning som är helt i enlighet med din egen färg!
  • Håren vi använder oss av går att styla, locka, platta och forma med fön utan problem
  • Tejp Metoden går att användas till: Förlängning från kort till längre, från tunt till tjockare eller som en färgning/slingning av ditt hår utan att du behöver ha kemikalier som färg eller blekning  i hårbotten eller på håret. Tejp extensions är perfekt att skapa soft ombre effekter med utan att behöva färga någonting!
  • Hairtalk hårförlängning/Tejp förlängning passar alla kundtyper men har du håret uppsatt i höga tofsar, badar i klor dagligen eller behöver färga ditt hår med extensions i så bör du kika på keratinvax metoden.