Peruker och hårdelar

Vi samarbetar med Rosaperuken som tillhandahåller peruker i naturtrogen look med äkta hår. Alla salonger som är knutna till Rosa peruken tillhandahåller mått anpassade peruker i äkta hår i upp tom 40 cm mot rekvisition från landstinget (värde minst 5000:-) som betalning. Det betyder att du som har rätt till rekvisition inte betalar något för själva peruken. Vi tar däremot betalt för inklippning, färgning och tillbehörspaket. Se vår prislista HÄR

Vid behov av peruk hårersättning eller hårdelar så är du välkommen att ringa och boka en  konsultation i ett avskilt rum på salongen  i Eskilstuna där vi går igenom dina önskemål och visar vad vi kan hjälpa dig med. Är du i behov av en peruk eller äkta hårdel så kan vi tyvärr inte skicka dessa per post innan konsultation då de behöver måttanpassas, och klippas in så kundkonsultation är ett måste. Ett alternativ är att vi via videosamtal hjälper er att ta måtten själva och skickar bilder på hur ni vill att er peruk ska se ut.

Hos oss kan du använda din rekvisition som betalnings medel oavsett anledning. I Eskilstuna kommun så kan du även få rekvisition för svårare fall av alopecia (fläckvis håravfall) som du kan använda dig av hos oss. Denna rekvisition gäller för vissa av våra löshårsbehandlingar som är lämpliga att använda och för vårt hårersättnings/ hårdelar och peruksortiment.

Perukerna är i äkta remyhår i hög kvalite (remy =rättvända strån som inte plast belagts). Håret på våra peruker & hårersättning går att färga, locka, platta helt utan problem. Vi har peruker, tränsar, clipon (clips) i olika form och struktur som, rakt, vågigt, lockigt och afro lockar.. Vi har olika sorters hår tex brasilianskt löshår, indiskt löshår,ryskt löshår samt sydeuropeiskt. tjocklek på hårstrån i både lent och mjukt clip-on löshår till löshår med grövre strån.. Vissa hår har vi på lager och vissa är på beställningsvara med lite längre väntetid men helt klart värt besväret!

BOKA IN EN KONSULTATION FÖR DIN PERUK HÄR<—