Om oss

Margareta Gelles Studio MAM

Margareta – Frisör/delägare (gesällbrev) 

Delägare av Studio MAM i Eskilstuna och sedan februari 2019 delägare av  tidigare Fakelook och  Yourhairdealer.

———————————————————–

Maria Hårförlängning Eskilstuna

Maria – Delägare, utbildningsansvarig löshår & peruker

Startade upp Fakelook 2009, sålde  delar av tidigare verksamheten Fakelook till Margareta 2019. Maria är delägare och verksam på Studio MAM  som utbildare i löshår/ peruker.

———————————————————–

löshårs frisör eskilstuna

Stina – frisör, extensions tekniker

Stina är utbildad frisör och löshårstekniker sedan tre år tillbaka. Stina älskar att skapa kreativa förändringar med löshår och färg. Stor erfarenhet inom löshår då hon dagligen under tiden hon jobbat hos oss haft många löshårskunder.

———————————————————–

klippning för lockigt hår

Rosita – Frisör (gesällbrev)

Erfaren frisör som älskar att klippa. Rosita har jobbat största delen av sin yrkesverksamma karriär i Stockholm och har nu flyttat hem till Eskilstuna. Söker du en skicklig frisör med expert kunskaper inom klipp så har du hittat rätt. Rosita är inte bara duktig i klipp, hon färgar gärna in ditt hår i härliga nyanser, formger ditt hår med en lätt volympermanent eller fastare permanentlockar i längre hår.

———————————————————–

Balayage frisör Eskilstuna

Sara- Frisör,makeupartist,styling/bröllopsspecialist,extensions

Sara gjorde klart frisörutbildningen på Västerås praktiska gymnasium 2012 Professionellt diplomerad makeup artist genom makeupstudion i Stockholm 2012. Sminkat på körslaget, medverkat vid olika fotograferingar och musikvideos som mua . Tycker det är minst lika kul att klippa en snygg herrklippning, som att sätta in ett fantastiskt hårsvall med hjälp av löshår till att styla en brud till ett bröllop.

———————————————————–

Azita – Frisör (Gesällbrev) extensions, makeup, Browspecialist

Azita har i hela syn yrkesverksamma karriär jobbat som frisör. Hon älskar att ständigt uppdatera sig med färg och klippkurser och brinner verkligen för yrket. Sedan 2018 jobbar hon även med extensions i flera former.

———————————————————–

Bra frisör Emma Eskilstuna

Emma – Frisör trainee, pågående  avancerad extensionstekniker utbildning.

Emma har varit hos oss på salongen som elev och kommer efter sommaren 2019 att fortsätta som frisör trainee hos oss. Pågående utbildning i Your hair dealers avancerade kurs inom keratinvax och tejpförlängning. Emma är en ung och driven tjej som älskar att jobba med färg,folieslingor,balayage och löshår.

———————————————————–

Sussie -frisör, extensions (gesällbrev)

Sussie har jobbat som verksam frisör i många år i centrala Stockholm, Dalarna, Norge och Eskilstuna. Kreativa Sussie skapar mer än gärna färgsprakande kreationer i ditt hår, älskar att jobba med färg, långa hår och jobbar även med löshår. Söker du en erfaren frisör med ett enormt kreativt sinne för vågade färg kreationer så har du helt klart hittat rätt. Sussie är även erfaren inom de flesta områden inom frisöryrket.

———————————————————–

frisör Josefin

Josefine – Frisör, extensions, Brow specialist (Gesällbrev)

Haft egen frisörsalong i Eskilstuna i många år, Josefine har även jobbat i Tyskland som frisör. Gillar att klippa långt som korta frisyrer samt herr klippning. Josefine formar även ögon bryn med tråd. Gesällbrevet tog hon 2003 och har hunnit jobba upp en gedigen erfarenhet inom branchen. Utbildad sedan 2018 i tejp hårförlänging.

———————————————————–

Alicia – Frisörelev (Grillska)

Mer info kommer snart

——————————————————–

Julia – Frisörelev (Grillska)

Mer info kommer snart

——————————————————–

Greens fotvård Lena

Lena- Fotvårds specialist

Mer info kommer snart!

——————————————————

Dilan- Fransförlängnings tekniker, fettfrysning, laserborttagning

Mer info kommer snart!

———————————————————–

fransförlängnings lena

Lena – frans förlängnings tekniker, microblading och browlift

Mer info kommer snart!

————————————————————–