Keratinvax Extensions-

Redigera sida ‹ Frisör Eskilstuna, Hairtalk Eskilstuna — WordPress

Keratinvax Extensions-

Går även under namnet Nagel Slingor, V-Tip, ´Flat-Tip, U-Tip,V-tip och Pre-Bonded Extensions

Keratinvax Metoden innebär slingor av löshår som sitter fast på keratin tippar. Dessa keratintippar smälts till ett fäste kring en slinga av ditt eget hår..

 • Keratinvax förlängning känns naturligt och är lätt att sköta.
 • Hårförlängningen går att ha uppsatt utan att det syns.
 • Keratinvax metoden passar de flesta hårtyper med en egen längd  på minst 15 cm.
 • Förlängning med keratinvax bör flyttas upp eller bytas ut ca var  3-5 månad.

Denna metod är vår näst populäraste metod på salongen efter tejpen! Och den löshårsmetod de flesta av våra stamkunder återkommer för år efter år utan märkbart slitage. Denna metod kräver noggrann skötsel och kan absolut inte sitta längre än den tid vi individuellt råder dig till. Följer du dessa rekommendationer och individuella råd  kan du ha en keratinvax förlängning i flera år framåt utan att skada ditt egna hår. Vi använder främst högkvalitets löshår som brasilianskt, sydeuropeiskt, ryskt och indiskt! Alla hår vi använder är i Remy kvalitet och vi letar fram ett hår som passar din egen form och struktur på hår. Har du lockigt hår så får du tex ett löshår med så lika lockar som ditt eget som möjligt!

Redigera sida ‹ Frisör Eskilstuna, Hairtalk Eskilstuna — WordPress

Vikten på slingorna samt formen på fästena anpassas efter vad ditt hår klarar och du betalar för antalet slingor som slutligen sitter i ditt hår oavsett tjocklek. För tunga slingor förstör det egna håret vid långvarigt bruk. Vi jobbar med platta keratinfästen som får en jämn belastning på hårsäckarna och vi sätter dem INTE rakt in i hårbotten och utan dragningar! Det gör inte ont i hårbotten när du går ifrån oss!

Denna metod är vår favoritmetod och det är denna metod med det exklusiva lyx löshår från Yourhairdealer som gör att vår salong drivs runt dagligen med kunder från olika städer. Våra stammisar har haft denna metod i flera år utan märkbart slitage. Det krävs dock att håret tas ut eller flyttas upp i tid enligt våra individuella rekommendationer. Metoden sitter som berget och sitter fast i ditt hår i över ett år om du låter det sitta där! Det är däremot INGET vi rekommenderar då det sliter sönder ditt hår att ha alla former av hårförlängning under så lång tid utan att flytta upp håret! De allra flesta kan ha keratinvax löshår i 3-4 månader. Men det är mycket individuellt hur länge du som kund kan ha en slingmetod utan märkbart slitage. Vi har olika mängd hårsäckar, tjocklek på strån som påverkar. Något som också spelar in är  att man tappar olika mycket hår beroende på vår hårväxt cykel, hormonförändringar, sömn och stress. Vissa kan ha en keratinvax förlängning i 2,5 månader och vissa kan ha i 6 månader utan märkbart slitage! Vi förklarar gärna mer när ni kommer på besök hos oss på besök för hårförlängning i Eskilstuna.

Redigera sida ‹ Frisör Eskilstuna, Hairtalk Eskilstuna — WordPress

Hur många slingor behövs? Vid konsultation så bedöms vilka färger samt hur många keratinvaxslingor som behövs för det resultat du önskar. Antal slingor är mycket individuellt och anpassas helt till ditt eget hår och mängd hårstrån som finns naturligt på ditt huvud.

 • 25 slingor = Slingeffekt & Utfyllnad
 • 50 slingor = Utfyllnad
 • 75 slingor = Förlängning för tunnhårig
 • 100 slingor =Normal förlängning
 • 125 slingor = Fyllig förlängning
 • 150 slingor=  För dig som har kortare eget hår än axeln
 • 175 slingor = För dig som har tjockt eget hår & kortare eget hår än axeln.