Info om löshårViktig Info inför hårförlängning eller utfyllnad med extensions

En hårförlängning eller hårutfyllnad kanske du har provat förr med katastrofalt resultat förr? Det finns alldeles för många outbildade eller oerfarna som sätter in löshår idag med katastrofala följder.. Med fel teknik,dåligt löshår eller dåligt lim så kan man få uppleva både det ena och det andra mindre roliga löshåret.. Välj inte enbart efter låga priser utan se vad du får för pengarna.. tex. hur mycket väger slingorna, vilken kvalité är det på löshåret samt finns det några garantier?  OCH DEN ALLRA VIKTIGASTE PUNKTEN: Är personen i fråga tillräckligt duktig ,erfaren eller utbildad  att sätta löshår på dig utan att förstöra ditt hår? Utbildningar för löshår idag ligger på mellan 2-6 timmar vilket inte räcker för att man ska bli färdig. Kolla alltid upp din utövare på facebook, instagram samt recensioner på nätet! Med vår försiktighet, noggrannhet, bra materiel och utbildade frisörer välkomnar vi dig att med trygghet göra ditt löshår hos oss, du kommer inte att ångra dig!

 Om du nu har bestämt dig? –  Vi garanterar att vi sätter en säker förlängning på ditt hår samt rekommenderar skötsel samt en individuell maxtid som samma hårförlängning kan sitta kvar i just ditt hår utan att skada det egna håret. Det är otroligt viktigt att man följer våra rekommendationer och tar bort,gör om eller flyttar upp löshåret i tid. Och att man följer våra skötselråd för att  garantierna skall gälla. Detta medför att du som kund inte märker det minimala slitage på det egna håret mer än det man normalt tappar även utan förlängning.

Konsultation– Innan du bokar en tid för en löshårsbehandling hos oss så behöver du läsa igenom nedan information samt boka in en kostnadsfri konsultation där vi kollar ditt hår, bestämmer metod,längd,mängd och bokar in ett datum för din löshårs förvandling om du vill det.


Vem kan inte ha löshår?- Det finns vissa kundtyper som bör vara utan hårförlängning och det är om du har följande problem med ditt eget hår:
* Överpreparerat hår ända in till hårbotten tex sönderblekt eller permanentat hår.
* Ammande eller icke ammande mammor bör vänta med att ha i löshår tills barnet är 8 -10 månader.
* Kraftigt håravfall periodvis eller diffust.
Hårbotten där hårstrån lätt kan dras ut utan motstånd.
* Om man som kund inte orkar ta hand om sitt eget hår så blir det svårt att ta hand om ett löshår:)
* Vid användande av vissa mediciner som orsakar håravfall eller diffust håravfall.
* Av/ombokning måste ske minst 24 tim innan bokad tid.

Sen avbokning, Om du ej dyker upp på din bokade tid!

Om du av någon anledning av/ombokar för sent, inte kommer eller glömmer din tid kommer du debiteras med en kostnad på 250-1000:- (beroende på behandling) för bortfall av tid, en faktura skickas då automatiskt till din folkbokföringsadress. Detta för att vi som jobbar inte skall behöva stå helt utan lön när vi ej hinner boka in en ny kund med så kort varsel.


Innan du kommer till oss –Tvätta håret med endast schampo i hårbotten och balsam i längderna och blås håret riktigt torrt. Vänta 6 timmar med att tvätta eller färga håret efter isättning så hinner fästena stelna ordentligt. Har man bokat en tid som tar flera timmar så behöver vi som jobbar på salongen att behöva en  matpaus och vi ber er ha överseende med detta..


Reklamation – Alla med ett friskt hår och en frisk hårbotten klarar en hårförlängning. Det finns inget i våra löshår som skadar det egna håret. En förlängning innebär dock alltid en extra belastning för hårsäckarna och kan därför resultera i att det känns lite obekvämt de första dagarna/ veckorna men det går över. Detta samt att kunden ej ”trivs” med sin förlängning är dock ej skäl till reklamation.
Återbesök-  Kunden erbjuds att boka in eller ringa vid behov för att komma på återbesök. Vid återbesöket rättas eventuellt felsatta slingor till samt korrigering av det kunden tycker behöver ändras på.
Garanti keratin & insydd förlängning- Garantin gäller i tre månader från datumet då hårförlängningen är insatt. Garantin innefattar lossnade slingor, släpp på tränsar som normalt kan tappas vid en hårförlängning. Garantin gäller EJ vid vårdslöst beteende där kunden själv har förvållat att håret lossnar i stora mängder. Skötselråden & rekommendationerna  som ges skall följas för att garantin skall gälla. Naturligtvis garanterar vi äkta hår och skulle annat uppvisas så byter vi ut håret kostnadsfritt. Garanti på löshårs kvalitén gäller 1 månad vilket betyder att man inte kan ha sin förlängning längre tid än en månad för att få löshåret utbytt. Vid fabriksfel på löshår så byter vi ut håret kostnadsfritt inom en månad (ej pengar tillbaka)


För kunder under 18 år krävs målsmans underskrift!
VI HAR EJ ÖPPET KÖP ELLER BYTESRÄTT